Olsi Tattoo

Rreth
Klinikes

Themeluar në vitin 2010 nga Olsi Sejdi. U quajt “Olsi Clinic Tattoo”, sepse erdhi si një risi në fushën e tatuazheve.
Ndryshe nga çfarë njihej kjo fushë në jetën e përditëshme, si një profesion për një grup të caktuar të shoqërisë, sot, pas një pune kolosale, arritëm të ndryshojmë mentalitetin dhe ta quajmë art, siç e mertion si profesion.

Rreth
Klinikes

Themeluar në vitin 2010 nga Olsi Sejdi. U quajt “Olsi Clinic Tattoo”, sepse erdhi si një risi në fushën e tatuazheve.
Ndryshe nga çfarë njihej kjo fushë në jetën e përditëshme, si një profesion për një grup të caktuar të shoqërisë, sot, pas një pune kolosale, arritëm të ndryshojmë mentalitetin dhe ta quajmë art, siç e mertion si profesion.

SHËRBIMET TONA

TATUAZHET

Kafshët, peisazhet, shenjat ushtarake dhe format si yje dhe zemra të gjitha janë pjesë e portofolit Tradicional të modelit të tatuazheve dhe secila prej tyre ka një kuptim specifik.

LASER

Sipas Michael Davin, CEO i PicoSure (i bërë nga CynoSure), PicoSure është e vetmja pajisje për heqjen e tatuazheve të aprovuar plotësisht nga FDA që është .

PIRCING

Pircing Antitragus shpimi i kërcit Tragus. Pircing Në Kërc/Spirale çdo shpim i kërcit në pjesën e sipërme të veshit.Pircing Conch shpimi i kërcit në pjesën e poshtme të veshit, nga brënda.

MAKEUP PERMANENT

Mikropigmentimi, i referuar gjithashtu si make-up gjysëm i përhershëm ose pigmentim dermal, është një proces përmes të cilit implantohen pigmente ...
Mélanie Klient

Bons tatoueurs. Seul hic, la langue. En anglais c'est parfois compliqué... niveau boulot, très satisfaite de mes 2 tatouages. Prix corrects. Je recommande sans hésitation.

Brunilda Klient

All my tattoos are fabricated there 🤩

Ceno Klient

Best in Tirana

Luli T Klient

Great work.

Punet Tona