LASERA

LASERI PICOSURE

Sipas Michael Davin, CEO i PicoSure (i bërë nga CynoSure), PicoSure është e vetmja pajisje për heqjen e tatuazheve të aprovuar plotësisht nga FDA që është e aftë të pulsojë energjinë në lëkurë në triliontë e sekondës me teknologjinë 755 dhe 532 me gjatësi vale.

PicoSure përdor teknologjinë PressureWave që shkatërron bojën në grimca që janë 100 herë më të vogla se shumica e lazerëve për heqjen e tatuazheve. Boja kapsulohet dhe eliminohet përmes sistemit limfatik. Rezultatet janë lëkurë më e qartë, me më pak trajtime, pa dëmtuar zonën përreth.

Ky model laseri heq çdo lloj forme të bojës në lëkurë. Me PicoSure, mund të hiqen tatuazhe në çdo zonë të trupit pa krijuar asnjë dëmtim dhe mbi të gjitha me shumë pak trajtime duke eleminuar të gjitha ngjyrat.

Gjatësia e valës së vërtetë Alexandrite prej 755 nm përdor teknologjinë e valës së presionit fotokoustik për të zbërthyer pigmentet e bojës në grimca të kristalizuara që janë 100 herë më të vogla se shumica e lazerëve të tjerë tradicionalë për heqjen e tatuazheve. Thyerja e bojës së tatuazhit poshtë e bën më të lehtë trupin të kalojë përmes sistemit limfatik dhe të zhduket nga lëkura.

Alexandrite prodhon një gjatësi të vërtetë 755 vale e cila është e nevojshme për të zbërthyer ngjyrat. Picosure është i vetmi lazer në treg që ka një gjatësi të tillë vale. Kjo e bën atë makinën shumë më të mirë në treg për heqjen e bojës blu, jeshile dhe vjollcë.
  

LASERI PICOPLUS

Lutronic PicoPlus është një lazer qw pwrdor teknologjin picoseconds, i mprehtë që mund të largojë bojën e kuqe dhe të zezë në mënyrë efikase. Ky lazer shkëlqen me aftësinë e tij për të përdorur madhësi më të mëdha të njollave me energji më të lartë se lazerët e tjerë me teknologji picosecond 1064/532.

Për shkak se PicoPlus përdor një gjatësi vale 1064 shoqëruar me teknologjinë e picosecond, është një nga disa lazerët picosecond që mund të përdoren në mënyrë efektive për të trajtuar të gjitha llojet e lëkurës, duke përfshirë lëkurën më të errët. Kjo është për shkak se PicoPlus duke përdorur një gjatësi vale 1064 shoqëruar me teknologjinë picosecond.

Kohëzgjatja e pulsit shumë e shkurtër e picosekondit gjithashtu lejon teknikun të sjellë më shumë energji në pigmentin e synuar, ndërsa shkakton më pak lodhje të lëkurës sesa 10 lazerët tradicionalë, siç është lazeri i nanosekondës Quanta q + c. Para se të futemi në detajet e Lutronic PicoPlus të ri, le të shikojmw ato që bëjnë lazerët e picosekondave.

Lazerët Picosecond, siç janë standarde PicoSure dhe PicoWay si dhe lazeri i ri PicoPlus, lëshojnë impuls ultra të shkurtër të energjisë që shkatërrojnë bojën në grimca të vogla, të cilat më pas mund të pastrohen përmes sistemit limfatik. Pulset maten në Picosekonda - një trilion e sekondë. Studimet kanë treguar që lazerët e picosekondit janë mënyra më e mirë për të hequr tatuazhet në trajtimet më të pakta dhe me dëmtimin më të vogël në indet përreth.

LASERI PICOWAY

Candela PicoWay është aprovuar nga FDA dhe ka provuar të shkaktojë më pak dëme në inde se çdo lazer tjetër në treg.

Me gjatësinë e saj valore 1064 dhe 532, PicoWay është veçanërisht i efektshëm në trajtimin e bojës rezistente të kuqe dhe të zezë. PicoWay i jep indeve impulset ekstremisht të shkurtër të pikosecondit.

Këto bërthama të energjisë shpërthejnë bojën në grimca të vogla që kalohen lehtësisht nga trupi përmes sistemit limfatik me dëmtime minimale në indet përreth.

PicoWay përdor një mënyrë unike veprimi që jep pulset ekstremisht të shkurtër të energjisë në inde. Këto shpërthim energjie, të cilat janë një e trilionta e sekondës, krijojnë atë që quhet një ndikim foto-akustik që shkatërron në mënyrë efektive pigmentimin e bojës në grimca të vogla që eliminohen natyrshëm përmes sistemit të trupit.

Me pulset e tij ultra të shpejta, PicoWay përdor nxehtësi shumë më pak sesa lazerët e tjerë për heqjen e tatuazheve.
  

LASERI REV-LIT SI

Është laseri në top listë për heqjen e tatuazheve te stilit tradicional.

Realizon heqjen e tatuazheve nga të gjitha llojet e lëkurës për shkak se sistemi i tij ekskluziv PTP siguron një shpërndarje unike të energjisë që jep gjërësi pulsi shumë të ngushtë në fuqinë e pikut për heqjen efikase të bojrave. Studimet klinike tregojnë se PTP gjithashtu ofron një efikasitet më të madh dhe rehati të pacientëve.

RevLite është një lazer i cili lëshon pulse në nanosekond që janë 3-7 nanosekonda në gjatësi. RevLite është një pajisje e aprovuar nga FDA për heqjen e tatuazheve, e përdorur për llojet e lëkurave të ndryshme që do të thotë se mund të trajtojë lëkurën më të errët, të Lindjes së Mesme dhe Afrikano-Amerikës, si dhe tonet e lehta të lëkurës Kaukaziane.