PIRCING

PIRCING NË VESH

1. Pircing Antitragus shpimi i kërcit Tragus.
2. Pircing Në Kërc/Spirale çdo shpim i kërcit në pjesën e sipërme të veshit.
3. Pircing Conch shpimi i kërcit në pjesën e poshtme të veshit, nga brënda.
4. Pircing Daith shpimi i kërcit mbi zonën Tragus pjesa ku veshi bashkohet me pjesën e kokës, drejt zonës Conch.
5. Pircing Në Llapën e Veshit një ose më shumë pircing që kalojnë nëpër veshin e sipërm, zakonisht duke filluar drejt qëndrës së poshtme të lobit.
6. Pircing Industrial ky pircing kalon në dy pika shpimi të kërcit në pjesën e sipërme të veshit.
7. Pircing Orbital është pircing i bërë përgjat skajit të lobit në dy shpime të lidhura bashkë.
8. Pircing Rook shpimi i kërcit që del nga gjysma e sipërme e zonës Conch dhe maja e veshit.
9. Pircing i Pastër/Pircing Anti-Spirale kalon nëpër kërc përgjatë skajit të brëndshëm të veshit të jashtëm qendror, pikërisht sipër, ku mbaron lobe.
10. Pircing Tragus shpimi i kërcit në pjesën e poshtme të veshit, shumë pranë zonës ku veshi takohet me faqen.
11. Pircing Spirale e Trefishtë është 3 Piercings Helix me rradhë, shpesh të lidhura me një copë të vetme të bizhuterive spirale.

PIRCING ORAL DHE NË FYTYRË

1. Pircing Anti-Vetull zakonisht shfaqet në një kënd të vogël nën këndin e jashtëm të syrit, në vetull.
2. Pircing Urë është një lloj i shpimit të sipërfaqes ku ura e hundës është shpuar midis syve.
3. Pircing Cheek ky pircing zakonisht përdoret për të mbulura një pjesë jo fort të pëlqyer nga vetë personi ne faqe.
4. Pircing Në Vetull mund të vendosen horizontale nëpër vetull, por ato zakonisht vendosen vertikalisht.
5. Pircing Në Hundë kalon nëpër septum, në bazën qëndrore të hundës.
6. Pircing Në Gjuhë pircing që vendosen në pozicione të ndryshme në gjuhë.
7. Pircing Web ky pircing vendozet në buzën e sipërme.
  

PIRCING NË BUZË

1. Kafshimet e Ëngjëjve pircing i vendosur midis sipërfaqes së buzës së sipërme dhe hundës
2. Pircing Vertikal në Buzë pircing të vendosura në buzë nga lart-poshtë.
3. Pircing Dahlia/ Kafshimet e Xhokerit pircing që vendoset në cepat e gojës.
4. Kafshimi i Delfinit janë dy pircing që vendosen krah njëri-tjetrit në buzën e poshtme me pak hapësirë në mes.
5. Pircing Horizontal në Buzë pircing i vendosur në buzë në mënyrë horizontale.
6. Pircing Labret janë përqëndruar zakonisht nën buzën e poshtme, me bizhuteri të vendosura horizontale në tokë.
7. Pircing Lowbret pircing i ngjashëm me Labret Pircing, vendosët sa më poshtë buzës së poshtme.
8. Pircing Medusa është përqendruar në mes të buzës së sipërme dhe pjesën e poshtme të hundës.
9. Pircing Monro & Madona janë pircing si model nishani të vendosura në buzën e sipërme.
10. Kafshimi i Gjarpërit shfaqen në anën e majtë dhe të djathtë të buzës së poshtme.
11. Kafshimi i Merimangës & Nëpërkës pircing që bëhen afër së bashku në një kënd të vogël në njërën anë të buzës së poshtme.
12. Pircing Labret Vertikal pircing që shpon buzën e poshtme në qëndër.
  

PIRCING NË LËKURË

1. Pircing Në Gjoks pircing i cili ëashtë i vendosur në mënyrë sipërfaqësore nën lëkurë në anën e gjoksit.
2. Pircing Korse janë zakonisht shpime të përkohshme të bëra në 2 kolona, kështu që një shirit mund të drejtohet përmes tyre për të krijuar një korse.
3. Pircing Në Qafë pircing të vendosura kudo në zonën e qafës.